ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Τα αποτελέσματα του παιδικού πρωταθλήματος και οι βαθμολογίες

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος
 
– Με τις Ένωση Καβάλας, Φιλία Ορεστιάδας και Θύελλα Φερών να διπλασιάζουν τις νίκες τους και το παιχνίδι Χρυσούπολη – Αριων Ξάνθης να αναβάλλεται λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου συνεχίστηκε το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στους δύο ομίλους που αγωνίζονται οι ομάδες της Θράκης.

 

Στον τρίτο όμιλο η Ένωση Καβάλας επικρατησε της Ένωσης Ποταμουδίων με 29-49 και έκανε το 2/2, ενώ με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στον όμιλο ο Αίαντας Κομοτηνής (είχε ρεπό στην πρεμιέρα) που επικράτησε εκτός έδρας της Ασπίδας Ξάνθης με 50-53. Το παιχνίδι ανάμεσα στην Χρυσούπολη και στον Αριωνα Ξάνθης αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η ΕΚΑΣΑΜΑΘ είχε ορίσει διαιτητές, όμως στη συνέχεια έβγαλε το παιχνίδι από το πρόγραμμα. Πάντως είναι απορίας άξιον το γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι και αν όντως έγινε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, καθώς έχουν δοθεί προσωρινές άδειες λειτουργίας μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια.

Στον τέταρτο όμιλο ή Φιλία Ορεστιάδας επικράτησε με 44-74 εκτός έδρας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και μοιράζεται την κορυφή με τη Θύελλα Φερών που κέρδισε δύσκολα τον Αλέξανδρο Αλεξανδρούπολης με 41-40. Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης και ο ΓΑΣ Κομοτηνή πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας των ΑΕ Κομοτηνής και Σπάρτακου Διδυμοτείχου αντίστοιχα που παραμένουν χωρίς νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος παίδων που αγωνίζονται ομάδες της Θράκης:

3ος Όμιλος

Ε.Κ. Ποταμουδίων – Ε.Κ. Καβάλας 29-49

Χρυσούπολη – Αρίων Ξάνθης δ.δ.

Ασπίδα Ξάνθης – Αίας Κομοτηνής 50-53

Ρεπό: Ηρακλής Αγ. Ιωάννη

 

Βαθμολογία 3ος όμιλος

1. Ε.Κ. Καβάλας 4

2. Ασπίδα Ξάνθης 3

3. Ηρακλής Αγ. Ιωάννη 2

4. Αίας Κομοτηνής 2

5. Ε.Κ. Ποταμουδίων 2

6. Αρίων Ξάνθης 1

7. Χρυσούπολη 1

* Ρεπό έχουν κάνει οι Αίας Κομοτηνής και Ηρακλής Αγ. Ιωάννη.

* Χρυσούπολη και Αρίων Ξάνθης έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

4ος Όμιλος

Θύελλα Φερών – Αλέξανδρος Αλεξ/πολης 41-40

Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης – ΑΕ Κομοτηνής 73-22

Εθνικός Αλεξ/πολης – Φιλία Ορεστιάδας 44-74

Σπάρτακος Διδυμοτείχου – ΓΑΣ Κομοτηνή 45-48

 

Βαθμολογία 4ος όμιλος

1. Φιλία Ορεστιάδας 4

2. Θύελλα Φερών 4

3. Αλέξανδρος Αλεξ/πολης 3

4. ΓΑΣ Κομοτηνή 3

5. Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης 3

6. Εθνικός Αλεξ/πολης 3

7. Σπάρτακος Διδυμοτείχου 2

8. ΑΕ Κομοτηνής 2