Παραπέμφθηκε ο Κιγιτζή! Στερεύουν οι σφυρίχτρες στην Ένωση Θράκης…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα παρέπεμψε σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής Μ. Ντάκος από την Ξάνθη τον Σεζγκίν Κιγιτζή της ΕΠΣ Θράκης, διαιτητή Γ’ Εθνικής, για την κακή απόδοση που φέρεται κατά την εκρίμησή του να είχε το προηγούμενο Σάββατο στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

 

Ο Ξανθιώτης παρατηρητής σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες παρέπεμψε τον μουσουλμάνο κομοτηναίο διαιτητή διότι δεν παραχωρήθηκε καταφανές πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, πριν δύο χρόνια ο γιατρός στο επάγγελμα διαιτητής ήταν στην ίδια Ένωση με τον παρατηρητή.

Έτσι η ΕΠΣ Θράκης ξεκινάει με το αριστερό την χρονιά από διαιτητικής πλευράς, αλλά τουλάχιστον ήρθε η θετική είδηση ότι στην δεύτερη ευκαιρία ο Γιάννης Τπούζης, που τυγχάνει ο μόνος θρακιώτης διαιτητής στην Super League, έβγαλε και μάλιστα με άνεση το τεστ και άρα είναι πανέτοιμος να οριστεί από τον Χιου Ντάλας σε αγώνες του μεγάλου πρωταθλήματος, ίσως και από το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Να θυμήσουμε ότι η Ένωση Θράκης το προηγούμενο καλοκαίρι έχασε τρεις αξιόλογες σφυρίχτρες που πήγαν σε άλλες πόλεις: τον διαιτητή Γ’ Εθνικής Παπαγγελή, τον διαιτητή Δ’ Εθνικής Γκόγκο και τον βοηθό Β’ Εθνικής Μανάκη.

Έτσι η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσλολη  και θα πρέπει να στηριχθεί στα ταλέντα της Ένωσης, που υπό αυτές τις συνθήκες λογικά θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες και μοιραία θα αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες.