Όσα είπαν Σιδερίδης και Φαντενμπρόεκ στη συνέντευξη Τύπου στα Πηγάδια

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην σημασία της νίκης επί της Νίκης Βόλου  στάθηκε ο γυμναστής της Ξάνθης Τάσος Σιδερίδης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του κυπέλλου, ενώ εκθείασε τον Θοδωρή Βασιλακάκη.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την άμυνα αλλά προβληματισμένος με την κυκλοφορία της μπάλας: «Ήταν μια αγχωτική νίκη. Σαν ποιότητα δεν βγάλαμε ιδιαίτερα πράγματα. Κι όμως κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Στα θετικά η παρουσία της άμυνας, η παρουσία του Βασιλακάκη στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δουλέψουμε στην κυκλοφορία της μπάλας και να βελτιώσουμε εκεί κάποια πράγματα. Κοιτάζουμε μπροστά στο πρωτάθλημα. Στη Νέα Σμύρνη το παιχνίδι θα είναι δύσκολο».

Ενώ από την πλευρά του ο Σβέν Φαντενμπρόεκ δήλωσε: «Δεν έχω να δηλώσω πολλά. Ήρθαμε για την ισοπαλία, είχαμε καλή οργάνωση στην άμυνα, δεν είχαμε όμως τη δύναμη να ισοφαρίσουμε. Παίξαμε επιθετικά στα τελευταία λεπτά, πιέσαμε, χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Στο Κύπελλο ελπίζουμε να περάσουμε, δεν τα παρατάμε, θέλουμε όμως πλέον οπωσδήποτε δύο νίκες».