«Έδωσε τα χέρια με Λουτσέσκου ο Χρήστος Πανόπουλος»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν αρκετές ημέρες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε στην Ελλάδα και υπογράφει με την Skoda Ξάνθη, συνεχίζοντας την προπονητική καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτήν την είδηση ανάρτησαν λίγο μετά το μεσημέρι ρουμανικές ιστοσελίδες, αναφέροντας ότι σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες, επήλθε συμφωνία με την θρακιώτικη ΠΑΕ. Ήδη το θέμα παίζει ως πρώτο σε όλες σχεδόν τις ρουμανικές αθλητικές ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με την http://www.prosport.ro “δεδομένου ότι οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε συμφωνία της πλευράς Λουτσέσκου με  την ελληνική, ο πρώην προπονητής της ρουμανικής εθνικής ομάδας πήγε στην Ελλάδα, όπου, πιθανότατα, θα υπογράψει τη σύμβαση με την Skoda”. 

Οι Ρουμάνοι επισημαίνουν ακόμα ότι στην Ξάνθη αγωνίζεται και “ο πρώην παίκτης της Στεάουα Παντελής Καπετάνος ​​(31 ετών), ο οποίος υπέγραψε το καλοκαίρι”. Προσθέτουν ακόμα ότι “ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Χρήστος Πανόπουλος, ένας σημαντικός επιχειρηματίας στην Ξάνθη, ιδιοκτήτης της εταιρείας που είναι αντιπρόσωπος για την Skoda, της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας, εξ ου και το όνομα της ομάδας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η http://www.sport.ro αναφέρει ότι ο ρουμάνος προπονητής βρίσκεται στην Ελλάδα, υπογράφει άμεσα το νέο του συμβόλαιο και αναλαμβάνει από το προσεχές Σάββατο και το εκτός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο “‘ώστε να φέρει την ομάδα πίσω στον δρόμο της Ευρώπης μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν”. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης ρουμανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή συμφωνία των δύο πλευρών και μάλιστα σχολίαζαν ότι ο Ρουμάνος το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στην Ξάνθη και θα δει τη νέα του ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου με την Νίκη Βόλου. Ωστόσο το βράδυ υπήρχαν δηλώσεις του Ρουμάνου που ανέφερε ότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί και ότι μάλιστα εξέταζε σοβαρά μια πρόταση που είχε από αραβική χώρα.