Δηλώσεις Κυριακίδη για την απόκρουση του πέναλτι στα Γιάννενα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Περισσότερο καθαρό μυαλό και συγκέντρωση πρέπει να έχει η Ξάνθη στα παιχνίδια της, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης στην κάμερα της Nova, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ήρωας για την ομάδα της Ξάνθης αφού με την απόκρουσή του στο πέναλτι κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας. 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κυριακίδη: «Πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις, δυστυχώς προηγηθήκαμε δύο φορές αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Σίγουρα ο ΠΑΣ μας πίεσε στο β’ αλλά θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο καθαρό μυαλό για να κρατήσουμε το σκορ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι ίσως να μη δεχόμασταν το δεύτερο γκολ και τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Χρειάζεται συγκέντρωση και στα 90 λεπτά, δυστυχώς και στο πρώτο ματς χάναμε 2-0 το κάναμε 2-2 αλλά δεν κρατήσαμε το σκορ. Κρατάμε τον έναν βαθμό, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε και να δουλέψουμε πολύ περισσότερο».

Για την απόκρουση του πέναλτι: «Πάνω κάτω γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές στη Σούπερ Λιγκ. Αισθανόμουν καλά, θέλει και τύχη πάντως. Επέλεξα να πέσω όπως έπεσα και ευτυχώς πήραμε τον έναν βαθμό. Θα ήμουν όμως περισσότερο ικανοποιημένος με τη νίκη.

Υπάρχει άγχος και πίεση. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Είναι νωρίς αλλά όσο δεν κερδίζουμε μεγαλώνει η πίεση. Είμαστε επαγγελματίες, θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και να πάρουμς τους τρεις βαθμούς στην έδρα μα την επόμενη εβδομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here