Πρεμιέρα με πρωινό “Ελ Θράκικο” στους Κ17 (LIVE από το ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League έχουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου. Και μάλιστα πρεμιέρα με τοπικό ντέρμπι!!! Η πρωταθλήτρια ομάδα της Skoda Ξάνθη συμμετέχει στον Βόρειο Όμιλο και φέτος ξεκινά τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο τον Πανθρακικό στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ξανθιώτικης ομάδας, στα Πηγάδια.

 

Φυσικά, η ομάδα είναι πολύ αλλαγμένη σε σχέση με εκείνην που κατέκτησε τον τίτλο πριν μερικούς μήνες, για αυτό και οι παίκτες του Κώστα Γεμενετζή έρχονται με φιλοδοξίες για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 11:00 το πρωί και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS. Διαιτητής της αναμέτρησης της πρεμιέρας θα είναι ο Σοφοκλής Γιαλαμουίδης με βοηθούς τους Κηλικιώτη και Χαραλαμπίδου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Παράλληλα, συνεχίζεται και το πρωτάθλημα Κ20 με τις δυο ομάδες της Θράκης να δίνουν εκτός έδρας αναμετρήσεις. Στις 11.00 το πρωί επίσης, η ομάδα Κ20 της Skoda που έχει ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα Νέων αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι αντίπαλοι των Ξανθιωτών στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα με τους παίκτες του Κώστα Μπεδρελή να επιθυμούν την τρίτη διαδοχική επιτυχία στον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο στις 11:00 στα Γιάννινα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μιχαήλ Ρίππης (Τσόγκας – Γκαρτζονίκας) της ΕΠΣ Πρέβεζας.

Δυο ώρες αργότερα και μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα πιο μακριά, η Κ20 του Πανθρακικού θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Λεβαδειακό. Οι παίχτες του Νίκου Μπαχαρίδη μετρούν ήδη τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία και θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων.