ΕΠΣ Ξάνθης: «Ήρθε για να μείνει ο Απόλλων»!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πεποίθηση του για το εγχείρημα του Απόλλων Ξάνθης εξέφρασε ο πρόεδρος της νεοσύστατης ομάδας Βλαδίμηρος Μαρκοσιάν, ενώ την σημαντικότητα της χρησιμοποίησης νέων παιδιών υποστήριξε και ο προπονητής του Απόλλων Δημήτρης Μπακάλογλου.

Ένα από τα σωματεία που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής κοινωνίας της Ξάνθης είναι το νεοσύστατο σωματείο του Απόλλων Ξάνθης, που στην πρώτη του χρονιά στην Β’ κατεβαίνει ιδιαίτερα φιλόδοξο, για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μίλησε στο ThrakiSportS ο πρόεδρος της ομάδας Βλαδίμηρος Μαρκοσιάν, που τόνισε πως φιλοσοφία του ίδιου αλλά και του σωματείου είναι οι παίκτες του Απόλλων να κάνουν Αθλητισμό και όχι πρωταθλητισμό, να μπαίνουν στο γήπεδο και όποιο και να είναι το αποτέλεσμα να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Ενώ παράλληλα τόνισε πως σημαντικός στόχος της ομάδας είναι η παρουσία πολλών μικρών παιδιών που μετέχουν στην Ακαδημία της ομάδας, πρώην Κόσυνθου, που κάποια στιγμή ευελπιστούν στον σύλλογο πως θα παίξουν στην πρώτη ομάδα και αργότερα ακόμη ψηλότερα αν μπορούν.

Η ομάδα του Απόλλων συμμετείχε και στον Β’ γύρο του Κυπέλλου οπού έχασε στο 118’ από τον Κεραυνό στην Λευκόπετρα, με την παρουσία των παικτών του Απόλλωνα να φέρνει χαμόγελα, μια και οι παίκτες της νεοσύστατης ομάδας στάθηκαν κάτι παραπάνω από εξαιρετικά, με τον Δημήτρη Μπακάλογλου να τονίζει πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο και την ομάδα του να καταφέρουν να παραμείνουν στην Β’ και να παίξουν όσο πιο πολλά νεαρά παιδιά είναι δυνατόν.

Το εγχείρημα για κάθε νεοσύστατο σωματείο είναι πάντα δύσκολο όμως το μεράκι και η αγάπη για αυτό που κάνουν μπορεί να αποφέρει πολλά θετικά για μια ομάδα που ήρθε για να μείνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, με ένα πολύ όμορφο γήπεδο με περιποιημένες εγκαταστάσεις, αποδυτήρια που είναι πάντα στην.. πένα, και ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν.