Photos: Πώς το παιδάκι του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης καθιερώθηκε στους πράσινους της Κομοτηνής

 Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ιδιαίτερη υπερηφάνεια για τον Γιώργο Λίτσκα που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανθρακικό αισθάνεται η ακαδημία του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης και προσωπικά ο υπεύθυνός της Παναγιώτης Λογαράς.

Ο παίκτης έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου, από όπου και τον απέκτησε ο Πανθρακικός με εισήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη για την ομάδα Κ20.

Το ταλέντο του διέκρινε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και παλιός τερματοφύλακας με πάνω από 200 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, σε Δόξα Δράμας, Καβάλα και ΟΦΗ, Παναγιώτης Λογαράς, στην ακαδημία του οποίου αγωνίστηκε και ο Μανώλης Σιώπης του Πανιωνίου, που άνηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Με αφορμή λοιπόν της υπογραφή του Γιώργου Λίτσκα στον Πανθρακικό, ο Λογαράς ευχήθηκε στη προσωπική του σελίδα, καλή σταδιοδρομία στον παίκτη και να πετύχει  ακόμα περισσότερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα που μόλις ξεκίνησε.

Παράλληλα ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησε και τον προπονητή του Πανθρακικού της Κ20 Νίκο Μπαχαρίδη που εμπιστεύτηκε τον Λίτσκα τόσο στον Έβρο Σουφλίου όσο και τώρα στον Πανθρακικό, ενώ παρέθεσε μερικές φωτογραφίες από τα πρώτα βήματα του μικρού Λίτσκα στο ποδόσφαιρο με τον ερυθρόλευκη φανέλα, πριν φορέσει την πράσινη της ομάδας της Κομοτηνής…