Επίσκεψη στο περίπτερο της Skoda στην Αντίκα από την Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρσπορ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ευχάριστη νότα μετά το φιλικό, αποτέλεσε η επίσκεψη των ποδοσφαιριστών της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρσπορ στο περίπτερο της Ξάνθης στην Πλατεία Αντίκα.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπορεί νωρίτερα να ήταν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο για το φιλικό παιχνίδι, όμως απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο περισσότερο ενώνει, παρά διχάζει. Η αποστολή της Τουρκικής ομάδας δέχθηκε τα αναμνηστικά δώρα των Ακριτών, ενώ ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για θέματα γύρω από το αγαπημένο τους άθλημα. Φυσικά, δεν έλειψαν οι φωτογραφίες με φιλάθλους και τα αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της Ξάνθης, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη να μιλούν με πολύ θερμά λόγια για την φιλοξενία που δέχτηκαν από την Ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Παράλληλα, στο περίπτερο της Skoda το Σάββατο το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των καρτών μελών για τρεις τυχερούς φιλάθλους που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο της ομάδας τις προηγούμενες μέρες στην Πλατεία Αντίκα. Οι νικητές είναι οι Γκιουλλέ Ασιλέ, Καρτάλης Γιάννης και Τζανίδης Χαράλαμπος. Οι παραπάνω τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ (τηλ. 25410 24466) για να παραλάβουν τις κάρτες τους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here