Κονέ αντί για Μάνταλο δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ρανιέρι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ο Κλαούντιο Ρανιέρι άλλαξε αρκετά πρόσωπα στη δοκιμή ενδεκάδας που έκανε στην τελευταία προπόνηση της Ελλάδας με τους τρεις από τους τέσσερις αμυντικούς να είναι της Ρόμα. Αμετακίνητος στα δεξιά ο Τοροσίδης, όχι όμως και ο Μάνταλος.

 

Πιο συγκεκριμένα, την προετοιμασία της για το παιχνίδι της με τη Ρουμανία την προσεχή Κυριακή συνέχισε η Εθνική Ελλάδας με προπόνηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Πριν από αυτή, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για το νέο ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και στη συνέχεια, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε νέες δοκιμές για τη βασική ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια καπαρωμένη θέση έχει ο Ορέστης Καρνέζης, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται κατά τα 3/4 από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη Ρόμα.

Ο λόγος για τους Κώστα Μανωλά, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλη Τοροσίδη με το πρώτο να έχει ως παρτενέρ τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Στα αμυντικά χαφ, ήταν οι Ανδρέας Σάμαρης και Παναγιώτης Ταχτσίδης με τον Κονέ να είναι μπροστά τους αντί του Πέτρου Μάνταλου.

Στα δεξιά της επίθεσης δοκιμάστηκε ο νέος αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον Χριστοδουλόπουλο να παίρνει τη θέση του Σαμαρά και τον Μήτρογλου να είναι ο μοναδικός προωθημένος.