Οι διαιτητές στα εκτός έδρας παιχνίδια των Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με τα παιχνίδια της… πρώτης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα των Κ20  για Skoda Ξάνθη και  Πανθρακικό το προσεχές Σαββατοκύριακο. Βλέπετε, η πρεμιέρα έγινε με την δεύτερη και πλέον στην διακοπή του μεγάλου πρωταθλήματος διεξάγονται οι αγώνες της πρώτης.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μετά την άνετη νίκη επί της Κέρκυρας με 3-0, ταξιδεύει στην Βέροια για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ημαθίας. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο στη 1.00 το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, ενώ διαιτητής ορίστηκε ο Στάθης Γκορτσίλας της ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Θόδωρο Αϊναλή και Στάθης Μιχαηλίδης επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας, με παρατηρητή τον Τάο Χριστοδούλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το Σάββατο αγωνίζεται και η ομάδα του Πανθρακικού, που στις 11.00 το πρωί αγωνίζεται στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας απέναντι στους Φαίακες. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της μετά από αυτή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Κώστας Πούργας της ΕΠΣ Κέρκυρας, με βοηθούς τους Σπύρο Γραϊκό κι Δημήτρη Σκορδίλη αμφότεροι της ΕΠΣ Κέρκυρας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Βακαλόπουλος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.