Μάνταλο στην βασική ενδεκάδα (παρέα με Τόρο) δοκίμασε ο Ρανιέρι!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Τις πρώτες του επιλογές για την αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στον αγώνα με την Ρουμανία… αποκάλυψε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Πέτρο Μάνταλο να παίρνει με το καλημέρα φανέλα βασικού.

 

Ο ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος», στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (3/9) έδειξε… μέρος των πλάνων του για την πρώτη αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2016 και χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον θρακιώτη μέσο της Ένωσης, όπως και τον έτερο Θρακιώτη της ομάδας Βασίλη Τοροσίδη.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ορέστης Καρνέζης, με τον Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο, τον Χοσέ Χολέμπας στα αριστερά και τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή, οι Παναγιώτης Ταχτσίδης και Ανδρέας Σάμαρης ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τον Πέτρο Μάνταλο σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, με τον Γιώργο Σαμαρά στα αριστερά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στα δεξιά για να του δίνουν βοήθειες.

Βέβαια, οι οριστικές αποφάσεις του Ιταλού προπονητή αναμένεται να βγουν μετά τις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης (3/9) αφιερώθηκε σε ασκήσεις με την μπάλα.

Μετά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής πήραν ρεπό από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, προκειμένου να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέχρι το βράδυ, καθώς στις 21:οο ήταν προγραμματισμένη η… επιστροφή τους στο ξενοδοχείο.

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» θα συνεχιστεί το απόγευμα της Πέμπτης (4/9) με μία προπόνηση στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.