Photos: Η πρώτη συγκέντρωση του χάντμπολ της Ασπίδας Ξάνθης! Μόνος στόχος η άνοδος!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησε το τμήμα Χάντμπολ της Ασπίδας, με τον προπονητή της ομάδας Θόδωρο Βαφειάδη να οριοθετεί τους στόχους της νέα αγωνιστικής περιόδου, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και εν συνεχεία της ανόδου της ομάδας στην Α’2 Κατηγορία.

Πραγματοποιήθηκε στο «Φίλιππός Αμοιρίδης» η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς για την ομάδα της Ασπίδα Ξάνθης, οπού μετά την αρχική γνωριμία των νέων με τους παλιούς της ομάδας, τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Θόδωρος Βαφειάδης που έθεσε τους στόχους της χρονιάς, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει συγκέντρωση σε όλη την σεζόν αλλά και πόσο σημαντικό είναι οι παίκτες του να δηλώνουν παρών στις προπονήσεις και η ομάδα να βρίσκεται συνεχώς σε καλή κατάσταση. 

Εν συνεχεία έγιναν γνωστοί οι αρχηγοί της ομάδας Νίκος Καζαντζίδης, Νίκος Πατσατζής και Γιλμάζ Σαλι Ογλού (τους βλέπετε στην τελευταία φωτογραφία) .

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι Νίκος Καζαντζίδης και Νίκος Πατσατζής σαν αρχηγοί της ομάδας και έδωσαν και αυτοί το σύνθημα για την νέα χρονιά. Τέλος παρουσιάστηκαν από τον Θόδωρο Βαφειάδη στους παίκτες οι δύο άνθρωποι που θα στηρίζουν εξωαγωνιστικά την Ασπίδα, με τους Ηλία Μπέρτο και Αντώνη Μήτρου να μιλούν με τους παίκτες και να εκφράζουν και αυτοί την πίστη τους τονίζοντας πως θα είναι κοντά στην ομάδα και θα την βοηθάνε όσο τους επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους.

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS, που ήταν εκεί.