Δεν άργησε καθόλου… Ο Μπεν Σαμπάτ παρέα με τον Ντιόγκο!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Είναι οριστικό, ο Μπεν Σαμπάτ τα βρήκε με την Κέρκυρα, αφού δεν έχασε χρόνο μετα την ελευθέρας που πήρε από τον Πανθρακικό και  υπογράφει με τους “Φαίακες”.

Ο Ισραηλινός στόπερ έλυσε τη Πέμπτη (28/8) τη συνεργασία του με τον Πανθρακικό, και όπως γράφει το corfusports συμφώνησε με τη Κέρκυρα μετά τα εργομετρικά στην Αθήνα και μια διήμερη άδεια στο Ισραήλ, από Δευτέρα θα βρίσκεται στο νησί των Φαιάκων να βρει τον μέχρι και πέρσι συμπαίκτη του Ντιόγκο Ζορντάο.

Ο 26χρονος Ισραηλινός, ο οποίος κατέθεσε διαπιστευτήρια στο ελληνικό κοινό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, με τη φανέλα του Πανθρακικού (11/1) και, μολονότι το καλοκαίρι ενεργοποιήθηκε η οψιόν του ενός έτους, παραμένοντας Κομοτηνή, τελικά διοίκηση, προπονητής και παίχτης αποφάσισαν τη λύσης της μεταξύ τους συνεργασίας, όπως γράφτηκε από το ThrakiSportS και ακολούθησε η χθεσινή ανακοίνωση. 

Μόλις έγινε γνωστή η ρήξη μεταξύ Πανθρακικού και παίκτη, οι Φαίακες, επιδεικνύοντας αντανακλαστικά, ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και με προϋπόθεση ο Ισραηλινός να έμενε ελεύθερος απ’ τον Πανθρακικό, «έκλεισε» το deal.

Ο παίκτης κανονίστηκε να περάσει απ’ τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, στην Αθήνα (αν κι έβγαλε κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Μάντζιο). Κατόπιν εξασφάλισε άδεια, μέχρι και την Κυριακή (31/8), προκειμένου να μεταβεί στο Ισραήλ, για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του εκκρεμότητες (ούτως ή άλλως, η Κέρκυρα αναχωρεί Παρασκευή για Ξάνθη) και τη Δευτέρα (1/9) αναμένεται στο νησί, για υπογραφές, ανακοινώσεις και… προπόνηση.

Ο στόχος είναι, δεδομένου ότι ακολουθεί η διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω Εθνικής, να είναι «ετοιμοπόλεμος» για τον αγώνα της Βέροιας, την 3η αγωνιστική.