Σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη για τους εθελοντές στην αφή της φλόγας των Special Olympics

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Πρόσκληση – κάλεσμα σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα εθελοντισμού και να συμβάλουν στην έναρξη του μεγάλου ταξιδιού της τελετής της φλόγας των Special Olympics να προσέλθουν στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014), στις 8.00 το βράδυ στο Νομαρχείο Έβρρου ώστε  να δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών, απηύθυνε η τοπικη συντονιστική επιτροπή των Special Olympics.

 

Η Επιτροπή πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη συνάντηση εργασίας με θέμα την προετοιμασία της τελετής για την αφή της φλόγας της ελπίδας και τη διαμόρφωση του προγράμματος των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν τη σημαντική τελετή με την οποία  θα ξεκινήσουν οι Ευρωπαϊκοί θερινοί αγώνες  Special Olympics  – Αμβέρσα 2014.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη, ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο κήρυκας εθελοντισμού των Special Olympics, π. Απόστολος Καβαλιώτης ,ο Εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης  και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ευαγγελία Κοσμαδάκη.

Στόχος της Επιτροπής είναι η άρτια διοργάνωση του τελετουργικού της αφής από το ολυμπιακό κάτοπτρο που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2014, για πρώτη φορά στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ζώνης Μεσημβρίας. Σημαντική θα είναι, όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, η συμμετοχή των εθελοντών που θα δραστηριοποιηθούν για την υποστήριξη των αθλητών και θα συνεισφέρουν στην υλοποίηση των δράσεων.

Ο τόπος και οι άνθρωποί του με σεβασμό και αλληλεγγύη θα υποδεχθούν και θα καλοδεχθούν αυτούς που συμμετέχουν στους αγώνες (αθλητές, προπονητές, παράγοντες κλπ) και θα μοιραστούν μαζί τους την προσπάθεια, την άμιλλα, την επιτυχία της συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Έβρου και συγκεκριμένα στις κυρίες Κυριακή Μπουρμά (τηλ. 2551350468) και Δήμητρα Ζαφειριάδου (τηλ. 2551350499).