Ο Μάνος Γαβριηλίδης για την απόσυρση του Άρη από το Κύπελλο Ελλάδος

Ανταπόκριση από την Θεσσαλανίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Η ΕΠΟ ενημέρωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι «η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έλαβε υπόψη της την έγγραφη δήλωση της ΠΑΕ Άρης για ανάκληση της συμμετοχής της στο Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων 2014-15, προβαίνει στη ματαίωση του αγώνα της 29/8/2014 Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης».

 

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την οριστικοποίηση της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σχετικά με το θέμα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης.

Για το αν έχει καταθέσει αίτηση ανάκλησης από το κύπελλο ο Άρης αλλά και το τι σημαίνει με την Δόξα Δράμας αλλά και την Λάρισα, ο κομοτηναίος παράγοντας απάντησε: “Ο Άρης από ότι με ενημέρωσαν κατέθεσε αίτηση ανάκλησης από το κύπελλο. Την μέρα της κλήρωσης υπήρχαν κάποια προβλήματα με ομάδες όπως ο  Άρης, την Δόξα και η Λάρισα. Από την Δόξα περιμένουμε παρόμοιο έγγραφο με τον Άρη. Με την Λάρισα δεν υπάρχει πρόβλημα λένε οι πληροφορίες. Είχαμε πει πως αν μια ομάδα δεν είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της τρεις μέρες πριν το παιχνίδι θα τεθούν εκτός αγώνων και οι αγώνες θα τεθούν υπέρ των αντιπάλων”.

Για το πότε πρέπει να κατατεθεί η συμμετοχή στην Γ’ Εθνική και πότε καταρτίζονται οι όμιλοι, απάντησε: “Η προθεσμία είναι μέχρι τις 28 γιατί 29 έχουμε συμβούλιο. Να περάσει από το συμβούλιο και να καταρτιστούν οι όμιλοι. Πρόκειται για ομάδα που ήταν στην Β’ εθνική και η συμμετοχή μέχρι την Β΄ είναι και αυτή μέχρι τις 28. Αν είχε παίξει κύπελλο θα είχε θέμα”.