Ο Άκης Μάντζιος για την πρεμιέρα, το πρωτάθλημα και τις νέες μεταγραφές

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Για ακόμα καλύτερη πορεία του Πανθρακικού τη φετινή σεζόν, έκανε λόγο ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στο novasports. Ο κόουτς των Θρακιωτών μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής. Αναλυτικά, τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Δύσκολο ματς απέναντι στην Κέρκυρα που έχει τον ενθουσιασμό λόγω της ανόδου αλλά είναι και καινούρια ομάδα με άλλο κορμό. Χρειάζεται υπομονή. Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που έχουμε για την Κέρκυρα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Όταν προέρχεσαι από μια καλή χρονιά τότε δεν χρειάζεται να αλλάξεις πολλά πράγματα. Έχουμε κάποια καινούρια πρόσωπα που μας βοηθά στο ότι έχουμε περισσότερες επιλογές και δυνατότητα για επιπλέον σχήματα.

Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να δείξουμε έτοιμοι από την αρχή.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε καινούρια πράγματα, αποδείχθηκε πετυχημένο το 3-5-2 και συνεχίζουμε να το έχουμε στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα και αναλόγως με το παιχνίδι θα παρουσιάζουμε διαφορετικά πράγματα.

Κρατάμε τα θετικά περσινά στοιχεία αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Θα είναι πιο δύσκολη η σεζόν φέτος. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και πρέπει να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή όπως και πέρυσι. Εάν τα καταφέρουμε θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Μας αγκάλιασε πολύ ο κόσμος πέρυσι, ευελπιστούμε και φέτος με την εικόνα μας να φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο».

Για την πιθανότητα κι άλλης μεταγραφής o Άκης Μάντζιος είπε: «Θα δούμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τι θα γίνει. Αν υπάρξει κάτι και είναι καλό για την ομάδα μας, μόνο και μόνο τότε θα ασχοληθούμε. Προς το παρόν το μυαλό μας είναι μόνο στην Κέρκυρα».