Πρώτη προπόνηση με χαμόγελα για την Ασπίδα Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν για την νέα αγωνιστική σεζόν οι καλαθοσφαιριστές της Ασπίδας Ξάνθης, που την φετινή χρονιά θα μετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Με την παρουσία και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος Χρήστου Παπανικολάου (Θυμηθείτε ΕΔΩ) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ασπίδας η πρώτη για το τμήμα μπάσκετ του ιστορικού σωματείου της Ξάνθης.

Η ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου που και φέτος θέλει μέσα στο παρκέ να κάνει υπερήφανους τους φίλους της ομάδας, αποδίδοντας ωραίο μπάσκετ. Ο Δημήτρης Παναγιτόπουλος στοχεύει στην δημιουργία μιας ομάδας που και φέτος θα σταθεί ανταγωνιστική και γιατί όχι όπως πέρσι στην Γ’ αν πάνε όλα καλά ακόμη και ένα πλασάρισμα σε υψηλές θέσεις, άλλωστε το ροστερ υπάρχει και φέτος με την προσθήκη και του Παπανικολάου φαντάζει ακόμη πιο ισχυρό.

Στην πρώτη προπόνηση οι παίκτες της Ασπίδας επιδόθηκαν σε τρέξιμο στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου του Δημοτικού γήπεδο της Ασπίδας, ενώ από τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να πιάνουν και μπάλα.