Ο κύβος ερρίφθη! Με 108 ψήφους ο Άρης θα παίζει με Εθνικό και Σουφλί!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο κύβος ερρίφθη. Η απόφαση είναι πλέον οριστική και δεν δείχνει να έχει επιστροφή. Ο Αρης θα οδηγηθεί στην τρίτη κατηγορία και θα ακολουθήσει το μονοπάτι της εκκαθάρισης. Πέφτει οικειοθελώς από την επαγγελματική Football League και θα μετέχει στον ίδιο όμιλο με Εβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, δίνοντας άλλο χρώμα – αλλά και επιπρόσθετη δυσκολία στο νέο πρωτάθλημα.

 

Για ακόμα μια φορά, μια μεγάλη απόφαση για το σύλλογο, έλαβαν λίγοι. Πιο συγκεκριμένα, μόλις 123 άτομα. Από αυτά, με συντριπτική πλειοψηφία, τα 108 ψήφισαν Γ` Εθνική, 11 ψήφισαν να παραμείνει ο σύλλογος στην Β` Εθνική, ενώ υπήρχαν 3 λευκά και 1 άκυρο. Η απόφαση γνωστοποιήθηκε μετά το πέρας της έκτακτης γενικής συνέλευσης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (φωτογραφία από το pressaris).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τοποθέτησή τους οι εκπρόσωποι των οργανωμένων του Super 3 και του Club 1914 τόνισαν ότι «η λύση της Β΄Εθνικής περιλαμβάνει την αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας, καθώς δεν υπάρχει άλλο τρόπος για να αγωνιστεί η ομάδα στην συγκεκριμένη κατηγορία, μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί τους τελευταίους μήνες, αλλά και την αδυναμία της διοίκησης Στεφανίδη να εγγυηθεί την παρουσία της ομάδας στη Football League. Οπότε το τελικό ερώτημα ήταν Β΄Εθνική με αγορά ΑΦΜ ή Γ΄ Εθνική και εκκαθάριση της εταιρίας». Σε αυτό το ερώτημα, η συντριπτική πλειοψηφία απάντησε Γ’ Εθνική.

Πλέον όλοι οι φορείς καλούνται να δράσουν άμεσα, προκειμένου να δρομολογηθεί η επόμενη μέρα του συλλόγου. Παράλληλα, θα πρέπει να βρεθούν τα τρία άτομα που θα μπουν στη διοίκηση και θα αναλάβουν να οδηγήσουν την ΠΑΕ στην αυτοδίκαια εκκαθάριση. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα. Χρόνος αρκετός δεν υπάρχει, καθώς πρέπει να τρέξουν και οι διαδικασίες να δηλωθεί η ομάδα στην Γ’ Εθνική.