LIVE από το Βερολίνο o ημιτελικός του Κατραντζή στο Ευρωπαϊκό Κολύμβησης

Μεταδίδει ο Γιάννης Γιαγκίνης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά τoν ημιτελικό του ξανθιώτη κολυμβητή Χρήστου Κατραντζή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Βερολίνου, στην τέταρτη ημέρα των αγωνισμάτων της πισίνας, με τον θρακιώτη να αγωνίζεται στην πρώτη ημιτελική σειρά των 100 μέτρων ελεύθερο που είναι το δυνατό του αγώνισμα και να διεκδικεί πρόκριση στον αυριανό ημιτελικό.

Καλησπέρα! Το 32ο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου βρίσκεται στην τελική του ευθεία, με τα αγωνίσματα της κολύμβησης να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τον ξανθιώτη Χρήστο Κατραντζή να επιτυγχάνει το πρωί, αν και έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και τις μεγάλες επιδόσεις, να προκριθεί στον αποψινό ημιτελικό.

Ωρα 19:05  Ο Κατραντζής την περασμένη Δευτέρα στην πεταλούδα έμεινε στην 41η θέση ενώ στα 200 μέτρα ελεύθερο προχθές κατετάγη 35ος. Ωστόσο όπως είπε και ο ίδιος, στόχος είναι τα 100 ελεύθερο. Αυτό που κάνει σήμερα δηλαδή. Και το πρωί με χρόνο 49″62 κατάφερε να έχει τον 14ο χρόνο από τους 16 που προκρίθηκαν.

Ωρα 19:08  Ο ημιτελικός έχει προγραμματιστεί για τις 7.23μμ και ο Κατραντζής θα κολυμπήσει στην πρώτη διαδρομή, την χειρότερη δηλαδή. Στην ίδια κούρσα έχουμε και δεύτερη ελληνική συμμετοχή, τον κρισιάν Γκολομέεφ, που έκανε ατομικό ρεκόρ το πρωί και κατάφερε και αυτός να προκριθεί.

Ωρα 19:11  Ενα λεπτό μετά θα έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό – οπότε και θα ξέρουμε τους οκτώ του μεγάλου τελικού που έχει προγραμματιστεί για αύριο.

Ωρα 19:15  Το πρώτο αγώνισμα της σημερινής απογευματινής ημέρας των τελικών είναι ο μεγάλος τελικός στα 800 μέτρα ελεύθερο των γυναικών. Αυτός ο τελικός βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόλις ολοκληρωθεί, θα έχουμε άλλη μια κούρσα και πάμε για τον ημιτελικό του Κατραντζή.

Ωρα 19:17  Χρυσό για την βρετανίδα Κάρλιν με νέο ρεκόρ αγώνων 8’15″54. Ξεκινά με χρυσό η μέρα για την Μεγάλη Βρετανία. Δεύτερη η ισπανίδα Μπελμόντε, τρίτη η ουγγαρέζα Κάμπας

Ωρα 19:19  Ο δεύτερος τελικός της τέταρτης ημέρας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης είναι τα 200 μέτρα μεικτής ατομικής – όπου ξεχωρίζει η παρουσία της Μπελμόντε, που μόλις πριν λίγο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 800 και τώρα αγωνίζεται καπάκι και σε νέο τελικό.

Ωρα 19:22  Τελείωσε και αυτός ο τελικός και πάμε σε λίγο στα σημαντικά τα δικά μας 

Ωρα 19:23  Εγινε η παρουσίαση και ξεκινά η κούρσα σε λίγο. Καλή επιτυχία στον Χρήστο.

Ωρα 19:25  Έκτος ο Κατραντζής με 49″07  δηλαδή ατομικό ρεκόρ. Παραλίγο να σπάσει το πανελλήνιο. Ο Γκολομέεφ έμεινε όγδοος.

Ωρα 19:29  Ενδέκατος ο Κατραντζής τελικά με το 49″07 – ήθελε 48″95 και δηλαδή ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ για να μπορούσε να βρεθεί στην οκτάδα. Όμως όταν πιάνει το ατομικό του ρεκόρ, σίγουρα θα πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Ωρα 19:32  Πέντε κολυμβητές είχαν ταχύτερο χρόνο από τον Ξανθιώτη στην δεύτερη σειρά. Αν προσθέσουμε και το ότι ήταν έκτος στην δική του, προκύπτει η άκρως τιμητική ενδέκατη θέση στο κορυφαίο ίσως αγώνισμα της κολύμβησης, τα 100 μέτρα ελεύθερο

Ωρα 19:37  Κάπως έτσι ολοκληρώνεται η παρουσία του Χρήστου Κατραντζή σε αυτο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, το πρώτο στο οποίο συμμετείχε στην καριέρα του.