Δανεικός δόθηκε από την Ξάνθη ο Τσαμούρης

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης με τακτική σε βίντεο, βάρη και ασκήσεις με τη μπάλα. Τραυματίας ο Τριάδης που θα χάσει τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά η πιο σημαντική είδηση που προκύπτει από την επίσημη Ξάνθη είναι ότι ο Τσαμούρης θα συνεχίσει δανεικός στη Football League.

Πιο συγκεκριμένα στη Λαμία που ανέβηκε φέτος στη Football League θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από τη Skoda Ξάνθη ο 19χρονος στόπερ Κώστας Τσαμούρης, ώστε να “ψηθεί” παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του σε ένα δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο διεθνής με την Εθνική Νέων αμυντικός έκανε και το ντεμπουτο του με την ομάδα της Φθιώτιδας του Μπάμπη Τεννέ, εναντίον του Αχαρναϊκού.

Στην προετοιμασία της ομάδας, η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και η Skoda Ξάνθη προπονείται με εντατικούς ρυθμούς. Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας με την ομάδα να συγκεντρώνονται στο προπονητήριο και το πρωί αλλά και το απόγευμα.

Στην πρωινή προπόνηση έμφαση δόθηκε στις ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης αλλά και στο αερόβιο τρέξιμο ενώ υπήρχαν και ασκήσεις με μπάλα. Το απόγευμα και πριν την προπόνηση, η ομάδα παρακολούθησε βίντεο αναλύοντας συγκεκριμένες φάσεις και στις 7 ξεκίνησε τις ασκήσεις, εστιάζοντας σε τομείς της τακτικής, επιθετικής και αμυντικής. 

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Τριάδη φαίνεται να είναι σοβαρός μετά και τις εξετάσεις του ομογενή παίχτη στην Γερμανία και δεν υπολογίζεται για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος από τον Σάκη Τσιώλη.