Μεταμεσονύχτια βόμβα από Εθνικό! «Έκλεψε» από την Καβάλα τον Καραπατσιά

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Με μεταμεσονύχτια ανακοίνωσή του, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκανε γνωστή την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αδάμ Καραπατσιά. Ο 23χρονος επιθετικός την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Ηρακλή Καβάλας, με την οποία μάλιστα πέτυχε 15 γκολ σύμφωνα με το επίσημο site της ομάδας.

 

Η απόκτησή του αναμένεται να προσδώσει ακόμη περισσότερη δύναμη στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι ο Καραπατσιάς πριν ένα μήνα είχε ανακοινωθεί από τον τεχνικό διευθυντή της Καβάλας Στέλιο Κατρακυλάκη ως ένας από τους οκτώ πρώτους ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνήσει να μετέχουν στο ρόστερ του ΑΟΚ. 

Η ανακοίνωση είχε γίνει στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη. Τότε λοιπόν ανακοινώθηκε η απόκτηση των Χάρη Παππά (από Ίρντιγκεν Γερμανίας), Θωμά Γκαρακλίδη (ΑΟΚ Football League), Βασίλη Γαβριηλίδη (από Ορφέα Ελευθερούπολης), Νάσου Αθανασίου (τερματοφύλακας από Απόλλωνα Σμύρνης), Παύλου Σταματόπουλου (από Ορφέα Ελευθερούπολης), Χρήστου Μπάτζιου (από Έβρο Σουφλίου), Άγγελου Κυγάη (από την ομάδα Κ20 του ΑΟΚ) και του Αδάμ Καραπατσιά (από τον Ηρακλή Καβάλας, League ΕΠΣ Καβάλας).

Ένα μήνα μετά, ο ίδιος παίκτης ανακοινώνεται από τον Εθνικό! Τι έγινε και ποιο είναι το παρασκήνιο δεν το γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, Εθνικός και Καβάλα έχουν προγραμματίσει να παίξουν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Tετάρτη 27 του μήνα.