Δεν τα κατάφερε ο Χρήστος Κατραντζής

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

– Ο Χρήστος Κατραντζής δεν τα κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 200μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Βερολίνου.

Εκτός ημιτελικών των 200μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Βερολίνου έμεινε ο Χρήστος Κατραντζής. Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής ήταν τέταρτος στην τέταρτη προκριματική σειρά με 1:50,29 και 35ος στην κατάταξη μεταξύ 60 κολυμβητών, γεγονός που τον άφησε εκτός συνέχειας. Ο Ξανθιώτης πρωταθλητής δήλωσε: “Η κούρσα δεν πήγε όπως θα ήθελα, είχα στόχο να κάνω χρόνο κάτω από το ρεκόρ μου (1:49.68), δεν ξέρω, κουράστηκα αρκετά. Θέλω να δω την κούρσα και τα λάθη μου. Ήταν μια καλή ευκαιρία να κολυμπήσω γρήγορα, είχα μεγάλο συναγωνισμό, προσπάθησα να μείνω μαζί τους, στο τρίτο 50άρι έχασα έδαφος.  Τώρα έχω τα 100μ ελεύθερο, που είναι το καλό μου αγώνισμα, έχω μιάμιση ημέρα να προετοιμαστώ γι  αυτό”.

Αντίθετα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανδρέας Βαζαίος και προκρίθηκε στον προκριματικό των 200μ. μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Βερολίνο.

Ο Βαζαίος τερμάτησε τρίτος στην δεύτερη προκριματική σειρά σε 2.01.17 και προκρίθηκε στον ημιτελικό του αγωνίσματος έχοντας της 10η καλύτερη επίδοση σε 36 αθλητές.

Ο ημιτελικός των 200μ μικτής ατομικής με τη συμμετοχή του Ανδράς Βαζαίου θα γίνει σήμερα (19/08) στις 19:45.