Την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδας: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης (20/8) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του ΑΟ Ορεστιάδας, στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών και οι τρεις ξένοι, η απόκτηση των οποίων πρόσφατα ανακοινώθηκε από την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα θα είναι ο Ουκρανός Κονσταντίν Ριάμπουκα, ο Αυστραλός  Γκρέγκορι Μανν και ο Αμερικανός Ράιαν Στάφορντ. Στην ομάδα έχουν έρθει επίσης και αναμένονται στο πρώτο ραντεβού οι Δημήτρης Ριζόπουλος και Μανώλης Δημητριάδης, που πέρυσι αγωνίζονταν στην Λαμία έχοντας ως προπονητή στο τέλος της σεζόν τον Δεληκώστα.

Σε σχέση με το περσινό ρόστερ, παραμένουν οι Δημήτρης Βλασακίδης, Θεόδωρος Χουσίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ευάγγελος Διαμαντίδης, Γιάννης Δημητρούδης, Γιάννης Καρδαμανίδης και Γιώργος Πεντίδης. Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με πέρυσι, μεγάλη απώλεια αποτελεί ο Στέλιος Κεμανετζής που κρέμασε τα παπούτσια του, καθώς και οι Βασίλης Προδρομίδης, Γιώργος Δούλιας, Βασίλης Νένογλου και φυσικά ο προπονητής Νίκος Αντωνιάδης.