Αρχές Σεπτέμβρη στην Θράκη ο πρώην πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, που ως επικεφαλής του ολυμπιακού κινήματος πριν δέκα χρόνια είχε κάνει λόγο για αξέχαστες στιγμές που έζησε παρακολουθώντας απο κοντά την διοργάνωση “Αθήνα 2004”, επιστρέφει στην Ελλάδα και μάλιστα έρχεται στην Θράκη μας!

 

Όπως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, είναι πολύ πιθανόν να παραβρεθεί σε 14 ημέρες στην τελετή αφής της Φλόγας της Ελπίδας για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics – Αμβέρσα 2014. Η συγκεκριμένη τελετή, όπως είναι γνωστό, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ζώνη (Μεσημβρία), με φόντο την Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι εξαιρετικά πιθανό ανάμεσα στις διεθνείς προσωπικότητες που θα αφιχθούν στον Έβρο για αυτήν την τελετή να είναι επικεφαλής τον επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, που πέρυσι τέτοια εποχή παρέδωσε την σκυτάλη της ηγεσίας του Ολυμπιακού Κινήματος στον γερμανό Τόμας Μπαχ, μετά την ψηφοφορία που έγινε στην Σύνοδο της ΔΟΕ στο Μπουένος Άιρες.

Ο Ζακ Ρογκ είναι Βέλγος και έτσι έχει αναλάβει επίτιμος πρόεδρος και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics – Αμβέρσα 2014. Για την εξαιρετικά πιθανή έλευσή του έχουν ενημερωθεί τόσο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, που έχει προεδρεύσει σε αρκετές συσκέψεις για την οργάνωση των λεπτομερειών που θα αφήσουν τους καλεσμένους με τις καλύτερες εντυπώσεις, όσο και οι περιφερειακές αρχές περιλαμβανομένης της απερχόμενης αντιπεριφερειάρχη Γωγώς Νικολάου και του νέου αντιπεριφερειάρχη έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, που αναλαμβάνει καθήκοντα από 1ης Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here