Με την 2η θέση επέστρεψε από την Γερμανία η ομάδα της Alfa-Beta Roto

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μια ευχάριστη αθλητική είδηση φέρνει την Κομοτηνή στο προσκήνιο για μια διεθνή επιτυχία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας διαφορετικής από τις άλλες. Πρόκειται για την ομάδα ποδοσφαίρου της εταιρίας Alfa-Beta Roto, μέλους του Ευρωπαϊκού ομίλου της Schur Flexibles, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρόσφατο τουρνουά των εταιρικών ομάδων του Ομίλου.

 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν 26 και 27 Ιουλίου στο Kempten της Γερμανίας και η ομάδα του εργοστασίου της Κομοτηνής εντυπωσίασε με την οργάνωση, τις ικανότητες και το σθένος που επέδειξε. Με φανέλες της εταιρίας και με πολύ αγωνιστική ετοιμότητα οι εργαζόμενοι επέδειξαν το ταλέντο τους και στον ποδοσφαιρικό χώρο καταφέρνοντας να διακριθούν σ΄ένα τουρνουά υψηλών απαιτήσεων και με ομάδες αποφασισμένες για την διάκριση. 

«Φέρτε μας και την Βραζιλία», λέγανε οι παίκτες κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τα σχόλια και την διάθεσή τους – αν και είναι αλήθεια ότι μέσα στην Γερμανία έπαιξαν που διέσυρε με 7-1 την Βραζιλία στο πρόσφατο Μουντιάλ και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι η επιτυχία της ελληνικής ομάδας αποκτά ξεχωριστή αξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομάδα της Alfa-Beta Roto, μιας εταιρείας που αποτελεί κόσμημα για την ΒΙΠΕ Κομοτηνής και κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που προέκυψαν από την μερική καταστροφή της προ τριετίας μεγάλης πυρκαγιάς, συνόδευε στην Γερμανία και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Χρήστος Αργυρόπουλος, ο οποίος στηρίζει κάθε καινοτόμο εγχείρημα και βρίσκεται στο πλευρό του έμψυχου δυναμικού του εργοστασίου.