Φινάλε με 11 γκολ για τις Αμαζόνες στο Champions League!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με 11-0 για τις Αμαζόνες Δράμας στην τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League Γυναικών, με την Ξανθιώτισσα Χατζηνίκου να μένει ωστόσο στον πάγκο.

Σαρωτική εμφάνιση και νίκη με 11-0 για της Αμαζόνες Δράμας απέναντι στην αδύναμη ομάδα της Μολδαβίας Γκολεαδόρ, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Μαρία Μήτκου που πέτυχε πέντε γκολ, με άξιες συμπαραστάτες της Αναστασία Παπαδοπούλου και την Βάλια Χατζηόλου που πέτυχαν από τρία γκολ αμφότερες.

Οι παίκτριες του Κώστα Τερζή μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν με το τέλος του πρώτου μέρους ήδη να προηγούνται με 5-0 με δύο τέρματα των Παπαδοπούλου και Χατζηόγλου και ένα της Μήτκου, ενώ έχασαν και πέναλτι με την Μπιρτόιου στο 10’. Στην επανάληψη οι παίκτριες της Ελληνικής ομάδας όχι μόνο δεν έριξαν ρυθμό αλλά συνέχισαν να «πυροβολούν» την αντίπαλη εστία και με την Μήτκου να πετυχαίνει αλλά τέσσερα γκολ μέχρι το 80’ συν το γκολ της Παπαδοπούλου στο 77’ να φτάνουν στο σκορ στο εντυπωσιακό 10-0. Για να έρθει η Χατζηόγλου στο 87’ να διαμορφώσει το τελικό 11-0.

Η Ξανθιώτισσα Μαρία Χατζηνίκου έμεινε στον πάγκο, όπως προαναφέραμε, με τον Κώστα Τερζή να ρποτιμά να δώσει χρόνο και σε παίκτριες που δεν έπαιξαν στα προηγούμενα δύο ματς. Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου η οικοδέσποινα Όσιγιεκ κέρδισε με 1-0 την Σπαρτάκ  Σουμπότιτσα με 1-0 με της δύο ομάδες να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Τερζής): Όπρεα, Γρηγορίου (61’ Τσιγκελίδου), Πελεκούδα, Χατζήογλου, Φωτιάδου, Παπαδοπούλου, Μαλισσιώρα, Φράγκου (46’ Δραγίνη), Birtoiu, Μήτκου, Κωτσάκη (46’ Κεραμιδά)