Στη Ρώμη ο Τόρο για το “Σκουντέτο”… μέχρι το 2017! Τι δηλώνει ο ίδιος…

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Ο Έλληνας άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Ρωμαίους, οι οποίοι μετά και τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο έσπευσαν να επεκτείνουν τη συνεργασία και από το 2015 που έληγε το τρέχον συμβόλαιο, να το φτάσουν στο 2017. Ο Βασίλης θα επιστρέψει σε λίγες μέρες στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι στις 23 Αυγούστου, όπως είχε συμβεί και πέρσι με το φιλικό της Ρόμα με τον Άρη.

Οι φήμες που ήθελαν το διεθνή δεξιό μπακ να φεύγει από την ομάδα της «αιώνιας πόλης» διαψεύστηκαν, καθώς όπως είχε γράψει πριν δύο εβδομάδες το ThrakiSportS, υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τους «τζιαλορόσι».

Ο διεθνής Ξανθιώτης της Ρόμα  μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας του: «Η Ελλάδα είχε ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία. Το μέλλον μου είναι η Ρόμα και για αυτό υπέγραψα για άλλα τρία χρόνια και θέλω να μείνω στη Ρόμα, γιατί είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλους στόχους. Θέλω να κερδίσω κάτι με αυτή την ομάδα», τόνισε ο 29χρονος άσος, που εντάχθηκε στο δυναμικό των «Ρωμαίων» από τον Ιανουάριο του 2013.

Πρόσθεσε ακόμη ότι επιθυμία του είναι «να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» και κατέληξε: «Διαθέτουμε ομάδα υψηλού επιπέδου με μεγάλους παίχτες. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη. Συμμετέχουμε και στο Champions League, όπου έχουμε ως πρωταρχικό στόχο να περάσουμε στα νοκ άουτ παιχνίδια. Οι οπαδοί μας θέλουν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι δύσκολο, υπάρχουν ομάδες όπως η Νάπολι, η Γιουβέντους, η Φιορεντίνα, αλλά παρόλο που παίζουμε σε 3 διοργανώσεις το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Τσάμπιονς Λίγκ ο κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».

Αναφερόμενος στην πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της εθνικής, ο έμπειρος παίκτης επισήμανε: «Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει εργαστεί σε σπουδαίες ομάδες και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό που θα εργαστεί στην ομάδα της χώρας μας. Του μίλησα και μου φαίνεται καλός άνθρωπος. Θα τον στηρίξουμε κι όλοι θέλουμε να βρεθούμε στην τελική φάση του Euro 2016». 

Σε ερώτηση ποια είναι η θέση που του αρέσει απάντησε:  «Η αγαπημένη μου θέση είναι του δεξιού μπάκ, αλλά παίζω και αριστερά αν μου το ζητήσει ο προπονητής του, γιατί σκοπός μου είναι να κερδίζει η ομάδα». Κλείνοντας μίλησε και για τον Μεχντί Μπενάτια που τον θέλει η Τσέλσι του Μουρίνιο: «Ο Μεχντί είναι ένας φοβερός ποδοσφαιριστής και ένα καλό παιδί, εγώ θέλω να μείνει, αλλα δε μιλήσαμε για το τι πρόκειται να κάνει. Είναι επαγγελματίας αλλά και αυτός θέλει να κερδίσει το Σκουντέτο με τη Ρόμα».