Μετά τον Ραφ, φόρεσε την κόκκινη φανέλα της Ραβέννα και ο Κ. Δαλακούρας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Μετά τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, που πήρε μεταγραφή πέρυσι από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την Ραβέννα, την φανέλα της ιταλικής ομάδας φόρεσε αυτό το καλοκαίρι και ο Κώστας Δαλακούρας.

Όχι, μην τρομάξετε οι φίλοι του Εθνικού! Δεν φεύγει από τον Έβρο ο παίκτης της ομάδας. Απλά δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τον “κολλητό” του, φορώντας μάλιστα την φανέλα του, στο πλαίσιο μιας εκστρατείας της Ραβέννα για την προώθηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ραβέννα κάλεσε παίκτες αλλά και απλούς φιλάθλους να φωτογραφηθούν δείχνοντας ένα ορισμένο σύνθημα στην οθόνη και να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους, με σκοπό αυτές να δημοσιευθούν στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook. Από εκεί αντλήσαμε και εμείς αυτήν την εικόνα.

Οι πέντε φωτογραφίες που θα αποσπάσουν σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό τα περισσότερα like, θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της ομάδας. Για την ώρα η εικόνα του Ραφ με τον Κώστα έχει περί τα 150 και προηγείται στην σχετική κατάταξη.

Όμως ο διαγωνισμός λήγει τον Σεπτέμβριο και οι ανατροπές μπορεί να είναι πολλές, για αυτό σπεύσατε και εσείς, αν δεν το έχετε κάνει ήδη με ένα κλικ ΕΔΩ, κατεβείτε κάτω να βρείτε την εικόνα που δημοσιεύθηκε στις 6 Αυγούστου και πατήστε like, ώστε να στείλετε στην κορυφή την εικόνα της Αλεξανδρούπολης.