Γ’ Εθνική: Μεταγραφικό μπαμ στο Σουφλί με τον Γιάννη Γωνιάδη για αρχή…

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Στα χέρια των ανθρώπων του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται το δελτίο του αλεξανδρουπολίτη πρώην ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Γιάννη Γωνιάδη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ζάκυνθο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Γωνιάδη είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ωστόσο σε αυτόν τον άτυπο “πλειστηριασμό” των δύο ομάδων του Έβρου, φαίνεται ότι κέρδισε αυτή τη φορά το Σουφλί.

Ο Γιάννης Γωνιάδης είναι δεξί χαφ, έχει παίξει σε 24 παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας του  Πανθρακικού  τη τριετία (2010-2013) και έχει σημειώσει 6 γκολ και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 5 ματς στη Ζάκυνθο στη Football League.

Από την διοίκηση της ομάδας δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι θα στηρίξουν τον προπονητή Γιώργο Αραμπατζή, παρά το γεγονός ότι δεν άλλαξε μέχρι στιγμής το καταστατικό που ορίζει ότι οφείλουν απαραίτητα οι ομάδες να διαθέτουν προπονητή – κάτοχο διπλώματος UEFA A.

Από εκεί και πέρα, ενημερώνουν ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα γίνουν γνωστές και άλλες μεταγραφικές κινήσεις παικτών που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα, αφού κάποιοι από αυτούς έχουν σημαντική παρουσία σε ανώτερες κατηγορίες.

Η προτετοιμασία του Έβρου Σουφλίου συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο δημοτικό στάδιο της πόλης “Δημήτρης Μπακιρτζής”, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής σε ένα μήνα…