Την πρώτη μέρα του φθινοπώρου ξεκινάει η προετοιμασία της ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η μπασκετική ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομάδα. Η προετοιμασία θα διαρκέσει 6 με 7 εβδομάδες.

 

Ο νέος προπονητής της ομάδας Βασίλης Στοάκης μαζί με τη νέα γυμνάστρια Νόνη Μουρτετζίκογλου βρίσκονται συνέχεια σε επικοινωνία για την ολοκλήρωση του προγράμματος προπονήσεων, ενώ προσπαθούν να κλειστούν και ημερομηνίες για τα φιλικά παιχνίδια που θα είναι τουλάχιστον πέντε. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

Η 1η Σεπτεμβρίου ορίστηκε ως η ημέρα έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής. Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί άμεσα στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής, προκειμένου να υπάρχει άμεσα επαφή με το παρκέ, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που ετοιμάζει το προπονητικό επιτελείο σε συνεργασία με την Γυμνάστρια Νόνη Μουρτετζίκογλου. Η περίοδος που θα διαρκέσει η προετοιμασία υπολογίζεται στις 6-7 εβδομάδες ενώ στόχος του Βασίλη Στοάκη είναι η διεξαγωγή τουλάχιστον 5 φιλικών αναμετρήσεων, στις οποίες θα καταφέρει να μονταριστεί η ομάδα και να παρουσιαστεί έτοιμη στους 2 στόχους, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ.