ΕΠΣ Θράκης: Οριστικά στην Β’ Κατηγορία αντί για Α1 δηλώθηκε το Κοπτερό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Οριστικά δεν θα αγωνιστεί στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης η Βιστωνίδα Κοπτερού, αλλά ούτε και στην Α2 όπου έπαιζε πέρυσι και κατάφερε να κερδίσει ως δευτεραθλήτρια την άνοδό της. Τελικά οι διοικούντες επέλεξαν να διατηρήσουν την ομάδα μεν, αλλά να δηλώσουν συμμετοχή στην Β’ Κατηγορία.

 

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος Μουμίν Ερτζάν, ο λόγος είναι και οικονομικός αλλά και πρακτικός. «Θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα με ποδοσφαιριστές επί το πλείστον από το Κοπτερό, μας κούρασε ο πρωταθλητισμός και η “επιστράτευση” παικτών που άλλωστε κόστισε και ακριβά στην ομάδα μας. Ετσι αποφασίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου να παίξει η ομάδα στην Β΄ Ερασιτεχνική όπου πιο εύκολα θα προσαρμοστούν και νεαροί ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε στο έμψυχο υλικό μας», είπε ο πρόεδρος στην εφημερίδα “Περισκόπιο”.

Και ο αντιπρόεδρος Αγιάν Χουσέϊν συμφώνησε με τον πρόεδρο και έδωσε βαρύτητα στα λόγια του ότι πρέπει ξανά η Βιστωνίδα να αποκτήσει ποδοσφαιριστές από το Κοπτερό, γιατί πλέον τα οικονομικά της ομάδας δεν αντέχουν για «κουβάλημα» παίκτες από Κομοτηνή και αλλού, ώστε η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό.

Προπονητής στην ομάδα την ερχόμενη σεζόν θα είναι ο Μουμίν Οζάτ, παλαιός ποδοσφαιριστής της, έχοντας ως βοηθό τον Χαρμπάζ Εράϊ, επίσης παλαιό παίκτη.