Επιστροφή Καραγιαννίδη στην Κ15 της Skoda Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ο Θεόδωρος Καραγιαννίδης θα είναι ο νέος προπονητής της Κ15 Skoda Ξάνθη όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Θρακιώτικη ΠΑΕ.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ13 της Skoda Ξάνθη επιστρέφει στο πάγο της Κ15 οπού βρισκόταν και το 2010 αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Παπάζογλου που θα συνεχίσει στην Ακαδημία του ΑΠΟ Ξάνθης.

Ο προπονητής της Κ15 της Ξάνθης γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1968 στην πόλη της Ξάνθης. Σε ηλικία 15 ετών αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες του ΑΟΞ, οπού και αγωνίστηκε για δύο χρόνια ενώ στην συνέχεια έπαιξε και σε αρκετά σωματεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Η καριέρα του στους πάγκους ξεκινάει από τις ομάδες της Ξάνθης όπου είναι 2ος προπονητής σε Ορφέα, Ασπίδα και Δόξα Ξάνθης  όταν αυτή αγωνιζόταν στην Δ’  Εθνική. Το διάστημα 1993 έως 1997 αναλαμβάνει χρέη  γυμναστή του ερασιτεχνικού τμήματος της Skoda Ξάνθη.

Από το 2004 ανήκει στο δυναμικό των τμημάτων υποδομής της επαγγελαμτικής ομάδας της  Skoda Ξάνθη, αναλαμβάνοντας αρκετά τμήματα όπως και την Κ15 ενώ πέρσι καθόταν στην άκρη του πάγκου της Κ13 που μετείχε στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ενώ έχει μεταπτυχιακό και Master στον τομέα της Φυσικής Αγωγής. Επίσης κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA B.