Τέλος στα μηνύματα στο Facebook

Το Facebook, εντός των επομένων ημερών, θα σταματήσει να επιτρέπει στους χρήστες iPhone και Android, να αποστέλλουν μηνύματα χρησιμοποιώντας την βασική εφαρμογή του, σύμφωνα με το TechCrunch.

Ήδη, κοινοποιεί στους χρήστες του πως αν θέλουν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα στο Facebook, θα χρειαστεί να κατεβάσουν το app Messenger

Οπως αναφέρεται, το Facebook θα αρχίσει να… πιέζει τους χρήστες να κατεβάσουν την εφαρμογή messenger εάν θέλουν να κάνουν chat με τους φίλους τους, καθώς μόνο έτσι θα μπορούν, και όχι μέσω της «κλασσικής» εφαρμογής του Facebook στα κινητά.

Σύμφωνα με το TechCrunch, οι χρήστες που έχουν Messenger και το χρησιμοποιούν, ανταποκρίνονται στα μηνύματα που δέχονται 20% ταχύτερα από ό, τι μεσώ της εφαρμογής του Facebook.

Οπως δήλωσε το Facebook, «μέσα στις επόμενες μέρες, θα κοινοποιήσουμε στους χρήστες μας πως αν θέλουν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα στο Facebook, θα χρειαστεί να κατεβάσουν το app Messenger.

Όπως έχουμε πει, ο στόχος μας είναι να επικεντρωθούμε στο να κάνουμε το Messenger την καλύτερη δυνατή εμπειρία mobile messaging και να αποφευχθεί η σύγχυση του να έχει κάποιος χρήστης χωριστές εφαρμογές μηνυμάτων.Το Messenger ήδη χρησιμοποιείται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα, και εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να το κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικό τρόπο επικοινωνίας».

Πηγή: thetoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here