Πινακίδες στα… τουρκικά και τζάμπα δουλειές από το νέο Jumbo Ιάσμου!

Μία επένδυση “ανάπτυξης” ,όπως καυχιότανε πριν λίγα χρόνια ο γνωστός πολιτευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης,θέλοντας να πει ότι έβαλε αυτός το χεράκι του γιά την δημιουργία του συγκεκριμένου καταστήματος.

Απ ότι μάθαμε όμως οι θέσεις εργασίας που περηφανευότανε ότι θα μας φέρει ο πρώην υπουργός μας, είναι της τάξεως των 180 ευρω το μήνα γιά 4ωρη απασχόληση(και μάλιστα πρέπει να βάλεις και μέσον γιά να μπεις,εδώ μας καταντήσανε). Αν θέλει ας παρατήσει το βουλευτιλίκι του κι ας πάει αυτός να δουλέψει γιά 180 ευρώ το μήνα.

Εκτός απ αυτό όμως ,το συγκεκριμένο κατάστημα ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά και στα ντόπια καταστήματα του είδους γιατί ,όπως είναι γνωστό πουλάει κινέζικα προιόντα αμφιβόλου ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Εμείς θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους Κομοτηναίους επιχειρηματίες,που και καλής ποιότητας εμπορεύματα έχουν και σε καλές τιμές πουλάνε,αλλά και γιατί τα χρήματά μας θα μείνουν στον τόπο μας.

Πάμε τώρα και γιά το κερασάκι στην τούρτα.

Το κατάστημα του JUMBO στον Ίασμο Ροδόπης έχει πινακίδες στα Τουρκικά,ναι καλά ακούσατε και θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 
Αυτή την ανάπτυξη ονειρευόμαστε γιά την Θράκη μας?
Δεν θέλουμε να γίνουμε πωλητές κινέζικων προιόντων για ένα κομμάτι ψωμί.Θέλουμε εργοστάσια και δουλειές για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας.
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΠΙΧΗΡΕΙΜΑΤΙΕΣ
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here