Ανακοίνωσε Ελληνίδη και Συριτούδη ο Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Αρκετές μέρες μετά τα σχετικά δημοσιεύματα του ThrakiSportS, o Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (7/8) την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Βάιου Ελληνίδη και Κωνσταντίνου Συριτούδη.

Ειδικότερα, για τον Ελληνίδη το ThrakiSportS είχε αποκαλύψει ότι αποκτήθηκε από τον Εθνικό από τις 22 Ιουλίου, όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. Μια εβδομάδα μετά, στις 29 Ιουλίου, είχαμε αποκαλύψει και την παρουσία του στην πρώτη προπόνηση του Εθνικού, όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. Τελικά, η επιβεβαίωση από τον επίσημο Εθνικό έρχεται σχεδόν 20 μέρες μετά, με την επισήμανση ότι είναι 20 ετών, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αποκτήθηκε από την ΠΑΕ Κασσιώπη-Κέρκυρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βάιος Ελληίδης κατάγεται από το Παλιούρι Έβρου, ξεκίνησε την καριέρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και συνέχισε στην ομάδα U20 της Skoda Ξάνθη. 

Όσον αφορά τον Συριτούδη είναι 19 ετών, παίζει στη θέση του τερματοφύλακα και έχει καταγωγή από το Διδυμότειχο. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ελπίδα Σαπών και το ThrakiSportS είχε αποκαλύψει και αυτήν την μετακίνηση από τις 12 Ιουλίου, δηλαδή σχεδόν ένα μήνα πριν, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ. Στην ίδια ανακοίνωση, με την οποία γίνεται γνωστή η απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, γνωστοποιείται ότι με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας.