Πρωταθλητές Βορείου Ελλάδος το δίδυμο Δαλακούρα – Κοντοστάθη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Μπορεί το Σαββατοκύριακο η καρδιά του μπιτς βόλεϊ να χτύπαγε στην Αλεξανδρούπολη με τους τελικούς των Masters και για τις μικρές ηλικίες στην Πάτρα με τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U19, ωστόσο υπήρχε δράση με έντονο Εβρίτικο άρωμα και στις Σέρρες. Εκεί έγινε η τελική φάση του North Area Series, μια εβδομάδα μετά την Αλεξανδρούπολη, με το δίδυμο των Κώστα Δαλακούρα και Γρηγόρη Κοντοστάθη να διαπρέπει και πάλι!

“Λοιπόν ενα υπέροχο καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του. Παίξαμε έξι τουρνουά, από τα οποία στα τέσσερα  πήγαμε στον τελικό και κατακτήσαμε την πρώτη θέση στα τρία. Κατακτήσαμε ακόμα δυο φορές την 3η θέση και μια φορά την 2η. Ο φετινός στόχος επετεύχθη και είμαστε και επίσημα Πρωταθλητές του North area circuit… Δηλαδη η καλύτερη ομάδα στην βόρεια Ελλάδα…”, σχολιάζει κάνοντας τον απολογισμό ο Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Κοντοστάθης και Δαλακούρας, συμπαίκτες και στον Εθνικό, αποτέλεσαν φέτος για πρώτη φορά δίδυμο και ο Κοντοστάθης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει το έτερόν του ήμισυ. “Θα ηθελα να ευχαριστήσω τον τεράστιο συμπαικτη μου, τον Κώστα Δαλακούρα”, ο οποίος με ανέχτηκε ενα καλοκαίρι ολόκληρο, όπως επίσης και τους χορηγούς μας που χωρις αυτούς δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε τους στόχος μας”, σημειώνει ο Κοντοστάθης.

Πέρα από τους Κοντοστάθη και Δαλακούρα, απονομή κυπέλλων έγινε και στις Ειρήνη Σφυρίου και Φλώρα Ιωαννίδου που πρώτευσαν στις γυναίκες. Η φωτογραφία είναι από την συγκεκριμένη στιγμή, με τα χαμόγελα αλλά και τα πειράγματα από τους νικητές να ξεχειλίζουν…