Όσα έγιναν στην πρεμιέρα της Κ15 του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με όρεξη για δουλειά και πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε τις προπονήσεις η Κ15 του Πανθρακικού που συμμετέχει στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League για δεύτερη συνεχή φορά. 

 

Το ραντεβού δόθηκε στις 18:00 στο γήπεδο της Μεσσούνης με τον προπονητή της ομάδας, Ζόραν Στοϊνοβιτς, και τους συνεργάτες του να περιμένουν παλιούς και νέους παίχτες και να ξεκινήσουν μαζί την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο Στοϊνοβιτς, στην ομιλία του προς τους παίχτες τόνισε: «Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει και ελπίζω όλοι σας να είστε υγιείς και να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα όπου όλοι θα μείνουμε ευχαριστημένοι. Στην ομάδα έχουν έρθει πολλά παιδιά και νεαρά παιδιά τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα με καλύτερους αντιπάλους από αυτούς που είχαν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και θέλω να είστε προσεκτικοί, πειθαρχημένοι και γεμάτο όρεξη».

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αφού πραγματοποίησαν στην αρχή κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης στη συνέχεια ακούμπησαν μπάλα με τις ασκήσεις να περιλαμβάνουν βελτίωση τεχνικής κατάρτισης, κοντινές πάσες και πέντε εναντίον δύο.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν στο γήπεδο της Μεσσούνης, που θα χρησιμοποιούν φέτος οι αναπτυξιακές ομάδες του Πανθρακικού, όπως έχει αποκαλύψει σε εκτενές αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του το ThrakiSportS. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here