LIVE AUDIO από την Τούμπα: ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά (και με ραδιοφωνική περιγραφή) την μετάδοση του φιλικού αγώνα ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη, που διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας. 

Ο αγώνας δεν μεταδίδεται σε live text, σεβόμενοι την απόφαση των δημοσιογραφικών ενώσεων που έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία από τις 10.00 το πρωί της Τρίτης ως τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης.

Αν και η ΕΣΗΕΑ έδωσε ειδική εξαίρεση για την αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Σταντάρ Λιέγης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έγινε κάτι τέτοιο από την ΕΣΗΕΜ-Θ για την φιλική αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Σεβόμενοι την απόφαση των δημοσιογραφικών ενώσεων, το ThrakiSportS δεν μεταδίδει τον αγώνα.

Ωστόσο επειδή διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κανονικά ραδιοφωνική περιγραφή της αναμέτρησης σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης (άγνωστο αν έχει δοθεί κάποια ειδική άδεια), το ThrakiSportS σας μεταφέρει τα links από διάφορα ραδιόφωνα της συμπρωτεύουσας ώστε να μπορέσετε να ακούσετε την περιγραφή της αναμέτρησης και μόλις λήξει η απεργία θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ με όλα όσα έγιναν στην Τούμπα.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ METROPOLIS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ARRENA RADIO ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ LIBERO FM ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ