Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται το Masters μετά τις καταστροφές από την βροχή στο Mayo

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

– Με προβλήματα συνεχίζεται, καταρχήν με τους αγώνες του γυναικείου ταμπλό, το Μάστερς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ, μετά τις μικρές καταστροφές που προκάλεσε στα δύο γήπεδα του Beach Bar Mayo η καταγίδα.

Η δεύτερη ημέρα του Τελικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014 στην Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε λίγο μετά τις δέκα το πρωί, με τις Αγγελοπούλου / Χρήστου και Καράβη / Πασιαλή να μπαίνουν στο κεντρικό γήπεδο ενώ οι υπεύθυνοι εργάζονταν πυρετωδώς για να επαναφέρουν το δεύτερο γήπεδο, το οποίο υπέστη μερικές καταστροφές από την καταρρακτώδη βροχή.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων παιχνιδιών του 1ου ομίλου, το δίδυμο των Αγγελοπούλου/ Χρήστου κέρδισε με 2-0 (21-17, 21-15) τις πολύ καλές Καράβη/ Πασιαλή ενώ στο άλλο παιχνίδι οι πανίσχυρες πρωταθλήτριες Δηλαβέρη/Τέζα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο τάι – μπρέικ με 2-1 σετ απέναντι στις Βλασερού/ Ματιάδη, οι οποίες το πάλεψαν αλλά στο τέλος λύγισαν. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η Αθηνά Δηλαβέρη δήλωσε: «Πολύ άσχημος καιρός εδώ, δυστυχώς τα γήπεδα γίνανε χάλια, αλλά τα παιδιά εδώ της διοργάνωσης προσπαθούν για το καλύτερο».

Στον δεύτερο όμιλο, μέσα σε 33 λεπτά ολοκληρώθηκε ο πρώτος με τις Καραγκούνη και Μεθενίτη να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση και να παίρνουν το ματς με 2-0 (21-11, 21-17) από τις Βλάχου/ Κοτέογλου. Στον άλλο αγώνα, το δίδυμο της Εθνικής μας ομάδας Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη επικράτησε στο τάι-μπρέικ με 2-1 (19-21, 21-15, 15-7) . Η πίεση των Λαδένη/ Τσοπούλου έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς κατάφεραν να επικρατήσουν στο 1ο σετ, ενώ και στα επόμενα δύο έδειξαν πείσμα και επιμονή, παρά την ήττα τους. Η Μαρία Τσιαρτσιάνη δεν παρέλειψε να δείξει τον ενθουσιασμό της, καθώς ξαναπαίζουν σαν ζευγάρι πάλι μαζί με τη Βίκυ Αρβανίτη μετά το 2012. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Χαιρόμαστε που παίζουμε ξανά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τον τίτλο. Πρώτη φορά έρχομαι στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πάρα πολύ όμορφα, ωραίο σημείο, αν και μας τα χάλασε ο καιρός».