Βρέθηκε τηλεοπτική στέγη για το φιλικό της Skoda Ξάνθη με την ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μπορεί το φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης με την Βέροια να μην είχε τηλεοπτική κάλυχχη και η μόνη εικόνα που έχουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο να είναι από το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας της Θράκης ήρθε σε συμφωνία για την μετάδοση του δεύτερου φοικού αγώνα της χρονιάς, το προσεχές Σάββατο με την ΑΕΚ.

 

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι αυτό είναι πιο… εμπορικό και οι άνθρωποι της Skoda προσδοκούν να συγκεντρώσει και σαφώς περισσότερο κόσμο, εξαιτίας του ονόματος του αντιπάλου. Αυτή θα είναι η πρώτη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ για την καινούρια σεζόν με την ομάδα του Δέλλα να ανεβαίνει στην Θράκη και να αντιμετωπίζει στα Πηγάδια την Ξάνθη.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν το βράδυ, ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova. Το συνδρομητικό κανάλι έχει ανακοινώσει την κάλυψη αυτής της αναμέτρησης και έτσι οι φίλοι της Skoda αλλά και ΑΕΚ που δεν θα πάνε στο γήπεδο, θα μπορούν να δουν τα αποκαλυπτήρια της κιτρινόμαυρης ομάδας έστω και τηλεοπτικά μέσω του Novasports 1 και σε HD.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινησει στις 18:45. Φυσικά πλήρη κάλυψη της αναμέτρησης, με live text αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ θα έχει και το ThrakiSportS…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here