Ορίστηκε πότε ξεκινάει η προετοιμασία του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Μετά την εκλογή του προέδρου και του νέου διοικητικού συμβουλίου στον ΓΑΣ Κομοτηνή έχουν ρίξει το βάρος πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι. Έτσι έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη 21 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά.

Εκεί ο προπονητής της ομάδας Νεοκλής Λεμονίδης ευελπιστεί να έχει πλήρες το ρόστερ της ομάδας. Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα γίνονται προσπάθειες να αποκτηθούν ένας γκάρντ που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Δημήτρης Μασλαρινός, ενώ γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί και ένας φόργουρντ που θα μπορεί να παίξει τόσο έξω όσο και μέσα στη ρακέτα, δηλαδή θα καλύψει τις θέσεις 3-4.

Δυστυχώς όμως οι μέχρι τώρα προσπάθειες των ανθρώπων του ΓΑΣ δεν έχουν φέρει τα αποτελέσματα που θα ήθελαν, έχουν όμως σχεδόν ένα μήνα μέχρι την αρχή της προετοιμασίας για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές που θέλουν.

Ο προπονητής του ΓΑΣ θα έχει στη διάθεση του να δουλέψει 53 ημέρες μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ στις 26 Αυγούστου θα μάθει και το πρόγραμμα της ομάδας, καθώς την ημέρα εκείνη θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here