Συνεχίζονται με αγιασμό… οι προπονήσεις του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει της νέας σεζόν. Σήμερα το απόγευμα στις 18.15 στο προπονητικό κέντρο θα γίνει ο αγιασμός της ομάδας για την έναρξη της νέας σεζόν.

Το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών που έχουν καταρτίσει ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του περιλαμβάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με και χωρίς μπάλα, ασκήσεις τριών εναντίον τριών και πέντε εναντίον πεντε ενώ έχουν διεξαχθεί και διπλά στο μισό γήπεδο.

Η ένταση των προπονήσεων οι οποίες επί το πλείστον είναι διπλές (πρωί – απόγευμα) και διεξάγονται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας κορυφώνεται λίγες μέρες προτού αναχωρήσει η αποστολή για την Πολωνία για το 2ο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια. Η αναχώρηση για την Βαρσοβία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουλίου με την ομάδα να παραμένει έως τις 2 Αυγούστου.

Ο Χρήστος Τζάνης μαζί με τον Γιώργο Λίτσκα δεν ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού χωρίς όμως να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση τους με το ιατρικό επιτελείο να εκφράζει την αισιοδοξία του πως θα είναι έτοιμοι στην Πολωνία.