Photos: Η υποδοχή των θριαμβευτών του Μουντιάλ από τα κλικ ενός Θρακιώτη!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Το Μουντιάλ τελείωσε, σιγά σιγά προσπαθούμε όλοι να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα της καθημερινής ρουτίνας, αλλά υπάρχουν οι εικόνες που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη, να μας θυμίζουν τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Και μέρος της ιστορίας είναι και οι εικόνες της άφιξης των θριαμβευτών της πρωταθλήτριας κόσμου Γερμανίας στο Βερολίνο.

Αυτό που δεν ξέρουμε πολλοί είναι ότι πολλές από τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου από την άφιξη των κατακτητών του Μουντιάλ μέσω του πρακτορείου Getty Images τραβήχθηκαν από έναν θρακιώτη φωτογράφο! Ο λόγος για τον αλεξανδρουπολίτη Σάκη Γκιούμπαση, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στην Γερμανία και έχει τραβήξει ως φωτορεπόρτερ από κορυφαίες στιγμές των σπορ μέχρι… την καγκελάριο Μέρκελ.

Απολαύστε ορισμένες από τις φωτογραφίες της άφιξης των Παγκόσμιων Πρωταθλητών της Γερμανίας στο Βερολίνο, τις οποίες ανέβασε ο ίδιος ο Σάκης στο facebook, ώστε να ζήσετε και εσείς το κορυφαίο αυτό γεγονός μέσα από…. θρακιώτικη ματιά. Στο τέλος βλέπετε και τον ίδιο τον Σάκη να ποζάρει με την φωτογραφική μηχανή στον ώμο και μια ρέπλικα του τροπαίου, μπροστά από την φημισμένη Πύλη του Βραδεμβούργου…