Από την Κομοτηνή… αλλαγή του Μάριο Γκόμεζ στη Φιορεντίνα!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

– Την απόκτηση του πρώην Καμερουνέζου παίχτη του Πανθρακικού Στιβ Λέο Μπέλεκ από την Ουντινέζε, ανακοίνωσε η ομάδα της Φιορεντίνα, ολοκληρώνοντας το deal που είχε κάνει από την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του Ούντινε, όταν ενέταξε στο δυναμικό της τον διεθνή Κολομβιανό Χουάν Κουαντράδο.

Πέρυσι το καλοκαίρι, η Φιορεντίνα συμφώνησε με την ομάδα του Ούντινε για την άμεση απόκτηση του Κουαντράδο και την απόκτηση μετά από ένα χρόνο του Μπέλεκ, ο οποίος δύσκολα θα βρεί όμως χώρο στο ρόστερ της ομάδας πλαισιώνοντας τον Μάριο Γκόμεζ στην επίθεση της ομάδας και πιθανότητα θα δωθεί δανεικός, εκτός… αν βγάλει μάτια στην προετοιμασία της ομάδας από τη Φλωρεντία. Ο διεθνής με τις μικρές ομάδες του Καμερούν επιθετικός, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Φιορεντίνα στη Μοένα της Ιταλίας σύμφωνα με το επίσημο σάιτ των Βιόλα”.

Ο 21χρονος πια Μπέλεκ θυμίζουμε εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο για τον Πανθρακικό το 2009 στην προετοιμασία της ομάδας τότε στη Γαλλία, κλέβοντας την παράσταση στο τέλος της χρονιάς όπου κατάφερε να φανερώσει το ταλέντο του με 5 γκόλ σε 13 αγώνες, που μεν βρήκε την ομάδα της Κομοτηνής τελευταία στη βαθμολογία αλλά τον Μπέλεκ να απασχολεί τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και του εξωτερικού. Τελικά κατέληξε στην Ουντινέζε, η οποία έκανε την καλύτερη πρόταση στην ομάδα της Κομοτηνής και απέκτησε τα δικαιώματά του, δίνοντάς τον στην συνέχεια δανεικό στις ΑΕΚ (27/5), Γουότφορντ (5/0), Στιβενέιτζ (13/0) και Μονς (7/1).