Αρχίζει η 4η περίοδος του Camp του ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κομοτηνής με επιτυχίες

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της 3ης περιόδου του beach volleyball camp της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Κομοτηνής και σήμερα ξεκινούν οι προπονήσεις της 4ης.

 

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της 3ης περιόδου του beach volleyball camp της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Κομοτηνής. Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο τμήματα: αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού και Κοριτσιών Γυμνασίου – Λυκείου. Η συνέπεια στις προπονήσεις καθώς και η πρόοδος των αθλητών και αθλητριών είναι αξιοσημείωτη.

Η Έναρξη της 4ης περιόδου είναι τη Δευτέρα 7 Ιουλίου. Θα λειτουργήσουν τμήματα κοριτσιών-αγοριών Δημοτικού (ώρα προπόνησης: 5-6) και κοριτσιών Γυμνασίου-Λυκείου (ώρα προπόνησης: 6-7). Πληροφορίες akadimiakomotinis.blogspot.gr


Παράλληλα η ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Κομοτηνής εκφράζει τα συγχαρητήρια της στην Κυριακή Αθανασίου και Κωννσταντίνα Γιαννακοπούλουγια την 2η θέση στο τουρνουά beach volley Lipton ice tea summer series 2014 που έγινε στo beach bar bousoulas στα Δίκελλα.

Τα κορίτσια προπονούνται στο beach volley camp της ομάδας μας και είμαστε περήφανοι για την πρόοδο τους και την επιτυχία τους.

Καλή συνέχεια!!!