Photos: Το δείπνο Τόρο και διεθνών και το «happy birthday» στον Κατσουράνη

Αποστολή στο Αρακαζού της Βραζιλίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Γενέθλια είχε το Σάββατο ο Κώστας Κατσουράνης (έγινε 35) και βγήκε να το γιορτάσει. Όχι μόνος! Όλη η ομάδα λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ τοπική ώρα μεταφέρθηκε στην «Sal Brasa», μαζί φυσικά και ο Βασίλης Τοροσίδης.

 

Πρόκειται για το στέκι των λοιπών Ελλήνων στο Αρακαζού, που έφτασε η ώρα να το «γευτούν» και οι παίκτες, με τον Κατσούρ να γίνεται πόλος έλξης από τους μικρούς θαμώνες του μαγαζιού, που έσπευσαν να βγουν φωτογραφίες μαζί του.

Πλούσιος μπουφές με σαλάτες, ρύζι, ζυμαρικά, πουρέ αλλά και… σούσι, στο οποίο έδειξαν ιδιαίτερη έφεση οι διεθνείς. Και αμέσως μετά αποσύρθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του μαγαζιού, όπου άρχισαν οι σερβιτόροι να περνάνε ο ένας μετά τον άλλον με τις σούβλες που είχαν κάθε λογής κρέατα. Όποιο σου αρέσει, του λες του σερβιτόρου να σου κόψει, όσο θες και με μια τσιμπίδα το πιάνεις και το βάζεις στο πιάτο σου.

Και μετά άλλο και άλλο και άλλο, σε απίστευτες ποικιλίες. Μέχρι σκασμού για εμάς, τους κοινούς θνητούς. Ελπίζουμε οι παίκτες να έδειξαν αυτοσυγκράτηση, καθώς μετά το δείπνο είχε και γλυκό, όταν έσβησε τα κεράκια ο Κατσουράνης ακούγοντας το «happybirthday» στα… πορτογαλικά. Δείτε φωτογραφίες αλλά και το σχετικό βίντεο…

[iframe width=”620″ height=”349″ src=”//www.youtube.com/embed/Es-fE2yB_44″ frameborder=”0″ allowfullscreen]