Ενδιαφέρον για Τζάνη! Μένει Θράκη και ντύνεται στα… “κόκκινα”;

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Εκτός από το κλείσιμο νέου προπονητή, το ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ σε πρώτο πλάνο βρίσκεται στην Ξάνθη και  η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο ελεύθερος από τον Πανθρακικό Χρήστος Τζάνης είναι μία από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από μια πολύ καλή και «γεμάτη» σεζόν με τον Πανθρακικό, γράφοντας συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο 32 συμμετοχές με 7 γκολ. Επίδοση που συνιστά την κορυφαία της επαγγελματικής καριέρας του σε επίπεδο αγώνων και τερμάτων.

O Ηπειρώτης περιφερειακός εξτρέμ έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις από επίθεση μέχρι και μπακ- χαφ, αποτέλεσε τον ΜVP της περσινής χρονιάς για τους Ροδοπίτες για αυτό και στην Κομοτηνή επιχείρησαν να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους εν όψει και της νέας σεζόν, ωστόσο η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό, αφού ο παίχτης ψάχνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Ο πρώην πια παίχτης του Πανθρακικού κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αφού ψηφίστηκε στην ιδανική ομάδα (Best team) του πρωταθλήματος κι όπως προαναφέραμε, εσχάτως η περίπτωσή του έχει αρχίσει να αρέσει και να απασχολεί σοβαρά την Ξάνθη και όχι μόνο (αφού Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός ενδιαφέρονται επίσης  σοβαρά).