Ελλάς το μεγαλείο σου! Βανδαλισμοί στο Χαριλάου λίγο πριν το μπαράζ…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν οι άνθρωποι του γηπέδου που θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες το μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς άγνωστοι μπήκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εισέβαλαν άγνωστοι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και σκόρπισαν στο χορτάρι γυαλιά και καρφιά (!), ξήλωσαν τα δοκάρια στη Θύρα 3, έσκισαν τα δίχτυα, έσκαψαν τον χλοοτάπητα, ενώ παράλληλα έγραψαν συνθήματα σε διάφορα μέρη του γηπέδου κατά του Αχιλλέα Μπέου και του Χρήστου Πανόπουλου!

Από το πρωί, οι άνθρωποι του Άρη μπροστά στην εικόνα που συνάντησαν ξεκίνησαν έναν αγώνα… δρόμου για σβηστούν όσα γράφτηκαν αλλά και για να λυθούν τα προβλήματα που προέκυψαν στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά το Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη (20.30). Πάντως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως οι βανδαλισμοί κάποιων «ανεγκέφαλων» δεν θα σταθεί εμπόδιο και όπως όλα δείχνουν θα είναι τα πάντα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα.

Η εικόνα των βανδαλισμών στο Κλεάνθης Βικελίδης προκάλεσε αρχικά αμηχανία και στη συνέχεια οργή στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για τα όσα πρωτοφανή έγιναν πριν από το μπαράζ Ξάνθης-Ολυμπιακού Βόλου για τη Σούπερ λίγκα. Τα συνθήματα ήταν κατά του Μπέου και του Πανόπουλου ενώ ένα από αυτά έγραφε: «Στεφανίδη το νου σου»!

Αμέσως δόθηκε εντολή για να επισκευαστούν οι ζημίες, τη στιγμή που ο Άρης περιμένει έσοδα περίπου 10.000 ευρώ από το σημερινό παιχνίδι, «ανάσα» σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο σύλλογος, ενώ μετά από επικοινωνία του ΤhrakisportS με τις ΠΑΕ Άρης και Ξάνθης μας διαβεβαίωσαν ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο το μεσημέρι. 

Χαρακτηριστικό της οργής, το σχόλιο του μέλους της ΠΑΕ Άρης Γιάννη Κουζούνια σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (και η φωτογραφία): «Εύχομαι σε όλους αυτούς που κατέστρεψαν το γήπεδο να μην ξημερώσει».