Ο Γιάννης Τζίμας επανεκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η 106η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) που πέρα από την απόφαση για την διεξαγωγή της κλήρωσης στην Ορεστιάδα, είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα.

Ομόφωνα επανεξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. ο Παντελής Ταρνατόρος, ενώ ψήφο εμπιστοσύνης πήρε όλη η σύνθεση του προεδρείου. Στη θέση του Γενικού Γραμματέα επανεξελέγη ο Πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά το Δ.Σ της ΕΣΑΠ απαρτίζεται απο τους:

Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος. Α΄αντιπρόεδρος: Χρήστος Γρόλιος. Β΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης. Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Τζίμας. Ταμίας: Κώστας Ρωμανός. Η νέα διοίκηση θα έχει διετή θητεία και θα είναι η 5η από τη σύσταση της Ε.Σ.Α.Π. το 2006. 

Ο Παντελής Ταρνατόρος επανεξελέγη για τρίτη φορά καθώς είναι πρόεδρος από το 2010. Για πρώτη φορά συμμετείχαν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου και οι εκπρόσωποι του Α.Ο. Ορεστιάδας και της Μ.Ε.Ν.Τ. που πήραν την άνοδο για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Επίσης στη Volley League συμμετέχουν Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Κηφισιάς, Φοίνικας Σύρου, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Λαμία, Άρης και Παναθηναϊκός.

Συστάθηκαν και οι Επιτροπές Πρωταθλήματος και Μεταγραφών της Ε.Σ.Α.Π.:

Επιτροπή Πρωταθλήματος:Πρόεδρος: Γιώργος Λεονταρίτης, Μέλη: Χρήστος Γρόλιος, Χρήστος Καρβούνης, Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Βασίλης Γκιζάνης.
Επιτροπή Μεταγραφών: Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος. Μέλη: Αλέξης Αλεξίου, Κώστας Ρωμανός.